diumenge, 6 de juny del 2010

XIV Reus-Prades-Reus

55 km i +- 2950 m desnivell

Aquest any, de nou tornàvem a fer la Reus-Prades després també d'haver d'absentar-me l'any anterior per la lesió. Des del dissabte anterior no havia pogut sortir cap dia, o sigui que arribava amb una mica de neguit... Diuen que no és bo sortir molt sovint els dies abans de fer alguna marxa o cursa, però tampoc no ho és el fet de deixar sense activitat el cos, o sigui que no sabia com em trobaria.

Tota l'estona vam anar amb el David i més endavant anàvem fent la goma amb un colega seu, en Sumoy, tot un personatge i amb qui vam riure molt.

Tot i sortir corrent des d'un inici, la veritat és que hi va haver d'altres moments menys exigents on no vàrem apretar tant. Al final 7 hores i 34 minuts. Sigui com sigui, un ja pot sortir més o menys valent, però el darrer tram de riera i camí es fa llarg i pesat.

Ah! menció especial a la super-assitència tècnica que vàrem tenir a partir de Prades. Canvi de pneumàtics, pistons, benzina el que fes falta...per part de les flors mai millor dit... (les Roses al quadrat)

L'anècdota del dia va ser que just 5 minuts abans de començar la prova, o sigui a les 6:45 de la matinada, va començar a ploure, millor dit a caure un diluvi, que va fer que més d'un i d'una s'ho repensés i tornés cap a casa... nosaltres vam decidir que si havíem de plegar era millor anar cap a Prades, fer el tomb i deixar-ho estar quan arribèssim a Reus al migdia. Lo pitjor és que la gent que va arribar més tard, va tornar a enganxar aigua a Prades, vora les 12 del migdia segons ens van dir... I és que el temps també juga.

2 comentaris:

cocoblau ha dit...

Ep Narcís! fent cerques del meu cognom he trobat el teu blog.... xulo! Bé, això de que sóc un personatge tendeixo a prendre-m'ho bé!
1 abraçada

Narcís ha dit...

jajaja..només faltaria !!