dilluns, 26 d’abril del 2010

VIII Marxa Riudoms - La Mola - Riudoms

53 km i +- 2925 m desnivell acumulat

Aquest diumenge i sota un Sol de justícia, s'ha fet la 8a edició de la Riudoms - La Mola - Riudoms. Sembla que faci 4 dies quan una colla de marxants ens vam liar, i mai millor dit a organitzar aquesta prova. Tota l'experiència que teníem llavors, era just a l'altra banda, o sigui com a participants en diferents curses, marxes etc... però al final i amb molta empenta i moltes ganes ens en vam sortir... Ja fa 3/4 anys que directament no hi col.laboro, però encara me la sento una mica meva també... què hi farem !

La marxa era una nova oportunitat per a provar el peu. La cosa va anar bé, no espectacular però bé. Cada vegada sembla que estigui més a prop de no tenir por de posar el peu segons on, de guanyar aquella seguretat que ara mateix em manca i que és natural quan qualsevol persona ha tingut una lesió al peu, genoll...

Vaig sortir amb el Jaume, Néstor i Tonet de Tarragona. Vam anar plegats els quatre. Amb el Ton feia la tira de temps que no coincidíem, crec que des del 2005 a Navàs potser !? molt de temps... Vam anar trotant a estones, d'altres caminant... segurament que si hagués anat només amb el Jaume hauríem millorat temps perquè m'hauria estirat (és un toro !) però quan vas en grup ja saps que toca anar a una marxa còmode per a tothom... i això no sempre és fàcil.

7hores36minuts. Es pot millor i força. De fet pel proper any si tot va com ha d'anar crec que hauríem de rebaixar gairebé una hora... al menys per sota les 7 hores.. això segur.
Però per a veure-ho haurem d'esperar un temps.... Salut !