dilluns, 19 d’abril del 2010

Ens posem al dia

Doncs sí, ara feia dies que per feina, per treballs (UOC) o per altres motius no podia dedicar una estona a actualitzar el bloc... Entre el poc temps i el mal temps, no s'han pogut fer masses coses aquests dies, però resumint:

El divendres sant, 2/4 vaig fer un tram de la Riudoms la Mola, concretament vam sortir de Duesaigües per la pista fins l'Argentera, d'allà fins a dalt els ventiladors (passant pel respiradero del tren), coll Roig, la Mola, descens pel coll del Guix, tomb a la Mola pel PR fins de nou el peu del Coll Roig, remuntar fins els ventiladors i baixar a l'Argentera i Duesaigües... vora 35 km amb una mica de desnivell acumulat... i sobretot unes cleques amb el Serral.. que sempre ve de gust.


El 7/4 escapada amb la Rosa al Palau de la Música per assistir al concert d'en Benjamin Biolay. El lloc fascinant. El primer que vàrem fer en arribar a banda de saludar a mig Riudoms que també havia vingut a l'event, va ser remenar i buscar sota els seients no fos cas que encara hi hagués cap sobre del Millet... no hi va haver sort.


El concert molt bo. Va tocar moltes cançons de La Superbe, així com dels altres discs... La banda que portava brutal, començant pel bateria i acabant per la noia que tocava l'arpa i feia cors...i el so espectacular, molt cuidat. Va valdre la pena.

Dissabte 10/4, escapada al Montsant. Vaig tenir una setmaneta força liada a base de treballs i presentacions, i la feina clar. Unes hores pel Montsant i tot torna a la normalitat. Una ruta no massa exigida, però per a disfrutar-la trotant. La Morera-Grau de la Grallera-Serra Major-Roca Corbatera-Pilò dels Senyalets-Pi del Cugat-Retorn al Grau de la Grallera-La Morera.