diumenge, 9 de gener del 2011

Final primera setmana MP

La primera setmana podríem dir que ha acabat sense pena ni glòria. De vegades tens la sensació de que no arribaràs enlloc i de que vas molt pesat o cansat, però clar, només és la primera setmana. En falten 12 més. A veure amb quines sensacions rodarem quan siguem pel mes de Març.

De fet les cabres pels seus pecats porten els genolls pelats ! i és que el dissabte teòricament tocava fer repòs total, però el Jordi em va dir per anar a fer un tomb per la Mussara, i clar, hi ha coses en aquesta vida que no es poden refusar.

Dit i fet, vam passar vora tres hores pujant des de Vilaplana a la Mussara per Garrigots, seguint fins el refugi, resseguint la carretera fins arribar a les antenes i després baixada pel GR direcció mas Anguera i senderó fins a Vilaplana de nou. Vam disfrutar molt !


Resum de la 1a setmana: 6h20' i 75 km.

Crec que la millor notícia és que el diumenge corrent 1h30' vaig anar a ritme per acabar una mitja. Potser el temps hauria sigut 1h33', però vaja que apretant una mica i sense el tute del dissabte segur que podria moure'm per sota 1h30'. Ara resta vora un mes fins a Granollers. La intenció és acabar-la bé i notar com respon el cos als nervis de la competició...(tot i que jo no he de lluitar per cap medalla ni molt menys !!).

Aviat, resum de la 2a.