dimecres, 8 de setembre del 2010

Cal activar-se

Després de la CCC no val a dormir-se. Cal continuar sortint i fent coses per tal de que el cos torni a agafar l'estat de forma ideal per poder fer altres marxes, curses amb garanties, i quan dic garanties no em refereixo a quedar primer, sinó a fer-ho dignament i acabar el més sencer possible.

Des de llavors he sortit tres o quatres dies, fen de 12 fins a 20 km, trotant suau. Avui dimecres una hora de cursa lleugera a peu i hora i mitja de btt rodant pel terme amb l'Avel.lí i el Juanjo. Va la mar de bé per tal de fer treballar tota la musculació de les cames de manera diferent. Demà dijous crec que sortiré una altra vegada amb el Jordi, Xavi i Felipe, o sigui els trencakames de Riudoms. Després d'un any irregular volem tornar a agafar el fil de les 2 sortides programades per setmana per tal d'agafar ja el ritme i no perdre'l.

Els objectius finals d'aquesta campanya 2010 seran:

  • La ruta de l'ermità aquest mes de setembre, potser el darrer cap de setmana. Una travessa de 105 km de distància i 6325 m de desnivell POSITIU. La modalitat com de costum, 36 hores, que en aquest cas s'anomena: ALLEGRO MODERATTO. O sigui arribar divendres, sopar i dormir al primer refugi i començar l'endemà d'hora per acabar el diumenge al migdia també. És una bona manera de fer-la gaudint també de l'entorn i sense la pressió de l'opció 24h.

  • UTSM (Ultra Trail Serra de Monsant). L'any passat va ser la primera edició i aquest any em veig amb ganes de fer-la. S'ha reduït el temps màxim per a fer-la passant a 24 hores. La distància és de 102 km i 3400 de desnivell positiu. Crec que es pot fer bé, patint lo just. Demà ho comentaré amb el Xavi Serra, ja que m'han dit que ell també hi vol participar i potser ho fem com a equip..per distreure's una mica més... ja ho veurem.