dilluns, 26 de juliol del 2010

Sortides diverses

Ara feia dies que no hi posava res al Blog, suposo que és l'estiu, calor, mandra... sigui com sigui un ha d'intentar no perdre el fil, igual que passa amb la forma física... parlant de forma (o deformació) física... aquests dies tot i no escriure he anat fent cosetes com ara una doble pujada a la Mola el mateix dia, cascant més de 1500 metres de desnivell en pocs km, o diverses sortides per la Mussara, btt al castell d'Escornalbou i una pujada corrent des d'Alforja a l'ermita de Puigcerver, passant per la creu del formatge... tot això i més coses per no perdre la mica de forma que encara ens queda entre gelat i gelat...

I tot per a què !? doncs per exemple, per acabar aquest proper finde l'Ultra trail de l'Aneto, en concret les dues cares de l'Aneto.


Provarem de fer els 69 km 6800 metres de desnivell acumulats dignament...o sigui acabant el més simètric possible !

Comença a les 11:00 del migdia i el recorregut passa per uns dels entorns més macos del Pirineu, on la mitja d'alçada és superior als 2000 metres. De fet arribarem a pujar fins a 2.800 metres. La diferència entre aquesta i altres marxes és que en aquest cas és en autosuficiència, o sigui que tothom funciona "lik juan palomo" : t'has de portar el menjar, aigua, etc... per tota la distància i a banda els requisits de seguretat que demana l'organització... que fan impossible portar una bosseta lleugereta.. i en part és lògic, ja que al Pirineu i a aquesta alçada, un canvi sobtat de temps pot donar moltes sorpreses desagradables !

Aquesta setmana un parell de dies de BTT i preparar tot el material pel trail.

Esperem que vagi tot bé !